søndag den 6. juli 2008

Threads of Yunnan - en håndsrækning til kvinder i Yunnan










I Kunming findes et firma med danske rødder.

Det hedder DanYun og blev startet af Bitten Høgh i 1996 som et konsulent firma, der skulle hjælpe virksomheder til at få fodfæste på det voksende kinesiske marked med udgangspunkt i Yunnan provinsen.

En aflægger af DanYun - Threads of Yunnan - har vist sig nok nærmere at blive virksomhedens kommende reason to be: et fair trade firma, der hjælper kvinder i landdistrikterne blandt etniske minoriter i Yunnan til en forbedret livsstil, både i bogstaveligt forstand med at tjene penge på deres håndværk og den forstand, at får rådgivning og undervisning i, hvordan de kan forbedre deres liv.

Nayun Tea Project
Et af de seneste projekter fra Threads of Yunnan's hånd er Nayun Tea Project, et the projekt, der skal hjælpe minoriterer fra Dai, Lahu og Wa folket til et bedre liv. Idag lever en stor del af befolkningen for under USD 1 pr. dag. Med Nayun Tea projektet får familier mulighed for via et setup at sælge mere the, bl.a. til eksport. Og dermed mulighed for at tjene flere penge, så levestandarden forbedres, og børn får mulighed for en bedre uddannelse.

Du kan se mere om Threads of Yunnan her:

Ingen kommentarer: